Hvad er doven sex, og hvorfor er det et tabuemne

Når du tænker på god sex, forestiller du dig sandsynligvis to energiske mennesker, der prøver forskellige sexstillinger og lidenskabeligt elsker hinanden. Men hvad de fleste ikke er klar over, er at langsom sex kan være lige så behagelig. Nogle gange vil du bare have en orgasme uden at lægge for meget på, for eksempel når du står op om morgenen, eller når du er i en afslappet sindstilstand. Doven sex er den perfekte løsning!

Den største fordel ved doven sex

Doven sex er et tabuemne, du skal give alt, hvad du har under sex, og du skal være aktiv og alsidig. At ligge på ryggen uden at bevæge sig meget er et no-go. Eller i det mindste synes det at være normen. Heldigvis er det ikke virkelighed. Doven sex kan endda være godt for dit forhold! Især for par, der lever det travle liv på grund af arbejde, børn, sport og andre ting, kan langsom sex være en løsning. Fysisk forbindelse er afgørende for at holde dit forhold sundt. Du behøver ikke altid pleje dette med lidenskabelig, energisk sex.

De bedste dovne sexpositioner

Minimal indsats, sexpositioner er perfekte til maksimal fornøjelse med minimal indsats. Oplev det ekstra niveau af forbindelse, når du beslutter dig for at elske langsomt og intimt med følgende sexpositioner.

Søvnig ske

Søvnig ske er perfekt til doven søndags kærlighed i sofaen eller i sengen. Fordi I begge ligger på din side, mens jeres kroppe rører hinanden, er der masser af fysisk kontakt for dig at blive vækket. Som kvinde kan du mærke, at hans penis bliver hård mod din hud, mens han rører ved dine bryster og kysser din nakke. Denne position er perfekt til langsom, sensuel penetration. Begge partnere har hænderne fri for lidt ekstra glæde uden at det kræver en masse ekstra indsats.

Klar til endnu mere spænding uden at lægge for meget energi i det? Prøv en par vibrator, og tilføj behagelige vibrationer. Opvarmende glidecreme gør doven sex endnu varmere.

Missionær stillingen

Den gamle skole missionær stillingen betragtes som den mest berømte, når det kommer til sexpositioner. Men selvom det ikke er specielt på nogen måde, er det stadig meget behageligt. Og nogle gange er det præcis, hvad du har brug for. Der er ikke noget galt med det. Det er f.eks. En god position at prøve efter at have sovet længe på sin fridag. Lig komfortabelt på ryggen, lad din partner glide ind, og resten følger. I stedet for at lægge dine ben på hans skuldre eller andre bevægelser, der kræver indsats, er det rart bare at læne sig tilbage og gøre dig selv så behagelig som muligt.

Fokus ikke på bevægelserne, men på fornemmelserne. Hvis du kun fokuserer på selve penetrationen, vil du før eller senere føle en intens følelsesmæssig og seksuel forbindelse. Fordelen ved missionær positionen er, at i let kan se hinanden i øjnene og kysse hinanden.

Doggy Style

Denne dovne sexposition er mange kvinders yndlingsposition. Det eneste du skal gøre er at ligge på din mave og nyde penetrationen. Manden læner sig på albuer eller hænder i en push-up position. Rytmen og penetrationshastigheden styres hovedsageligt af manden, så god kommunikation er afgørende. Denne position gør det vanskeligt at få øjenkontakt og kysse hinanden, men nogle gange er det ikke nødvendigt. Som kvinde kan du signalere din partner om at bremse eller fremskynde ved f.eks. At løfte dine hofter eller ved blot at fortælle ham, hvad du kan lide.

Flat Doggy er den perfekte position, hvis du har haft en lang dag på arbejde, eller hvis du er træt af at tale med folk hele dagen. Der er ingen grund til at tale, og du kan bare nyde den rene fornøjelse, som sex giver.

Nyder du også anal fornøjelse? Denne position er også fantastisk til brug af anal sexlegetøj. Dobbelt stimulering på en doven søndag, hvad mere vil du have?